Tjänster

Byggnationer

HBF kan du anlita för b.la nybyggnad, reparation, ombyggnad och tillbyggnad, byggservice eller fastighetsservice.

Vi är tio erfarna snickare och bygghantverkare som ställer vår erfarenhet och vårt engagemang till ert förfogande.

Med våra fullutrustade bilar och våra duktiga medarbetare kan vi vara behjälpliga med alla sorters bygguppdrag. Inget jobb är för litet eller för stort.

Vi samarbetar även med andra duktiga entreprenörer innom b.la el, vvs, måleri och plåtslageri så vi kan åta oss hela ert projekt med en kontakt om ni så önskar.

Läs mer

Fastighetsservice

Vi utför bland annat

Vi arbetar med service och underhåll av fastigheter, enskilda projekt eller skräddarsydda helhets lösningar åt just er. Det är alltid bättre att upptäcka ett litet fel och åtgärda problemet innan större skada sker.

Läs mer

Fönsterbyte

Är det dags att byta fönster och dörrar? Låt en riktig fönstermästare byta dina fönster. Vi utför kompletta fönster och dörrbyten med stor erfarenhet innom området. Från starten våren 2007 tills idag har vi gjort hundratals villaägare nöjda med våra fönster. Fönstren vi säljer och monterar är SP fönster som tillverkas på Svenska fönster i Edsbyn och H fönstret som tillverkas i Lysekil.

Läs mer

Takbyte

Taket är det viktigaste vi har på våra hus. Är inte taket i bra kondition så kan du räkna med att resten av ditt hus kommer ta stor skada.

Vi har stor erfarenhet av takbyten och med varsam hand kommer våra erfarna takläggare göra allt för att du som kund garanterat skall bli nöjd.

Läs mer