top of page

VÅR HISTORIA

År 2007 bildades Hedströms Bygg & Fastighetsservice. Då, i form av en enskild firma. I takt med att företaget växte och uppdragen blev både fler och större valde vi år 2010 att ombilda företaget till dess nuvarande skepnad - ett Aktiebolag.  

 

Idag är vi ett etablerat, solitt och välskött företag. Vi arbetar med allt inom snickeri, bygg och fastighetsservice och har såväl företag och privatpersoner som kommuner och industrier som kunder. Oss kan du vända dig till oavsett projekt och omfattning. Då det behövs har vi goda samarbeten med entreprenörer ifrån övriga byggbranschen.  

 

För att på bästa tänkbara sätt ta hand om ditt projekt har vi förutom en gedigen utbildning och yrkesbevis ,kunskap om och hur man bygger, såväl kvalitativt som hållbart för människa och miljö.  

 

Med inte mindre än 10 stycken erfarna, kreativa och utbildade snickare tar vi hand om hela processen, från idé till färdigt resultat. Vi arbetar i hela Dalsland, Trestad, Bohuslän samt i delar av Värmland. Till vår hjälp har vi fullutrustade servicebilar och lager, egen turbil för snabba leveranser samt modern utrustning.  

 

Och du, självklart erbjuder vi generösa garantier på alla jobb. Vi är kort och gott din totalentreprenör. 

Hedstromsbygg-Emblem-vit
bottom of page